Beoordelingen van Restaurant Ming Wolvega

Recente recensies

5.0
Karin
6 december 2021
Hillie
3 december 2021

Top service

Elsinga
29 november 2021

Het was niet warm. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
28 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Dit keer de rijsttafel nr 205. Alles was lekker! Natuurlijk veel te veel, dus we kunnen er wel twee keer van eten. De bestelsite is erg handig en zo geregeld. Het eten stond precies op tijd klaar.

Nico
22 november 2021

-

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Boer
21 november 2021
Anja Krul-Vis
18 november 2021

Erg slecht deze keer,het eten was lauw en de bami was echt koud

Cas de Lange
15 november 2021

Erg vriendelijke bezorging. Goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
13 november 2021
SG Hornstra
11 november 2021
Mintjes
7 november 2021

Heerlijk eten.. Snel bezorgd. Dus top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Heel erg bedankt voor de goede recensie!

Wieger Schraa
7 november 2021

Vlees taai, en niet goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Wat jammer om te horen, wij hebben uw een email gestuurd!

Jacob
7 november 2021

Had om stempels gevraagd, niet meegeleverd bij bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
1 november 2021

Altijd goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt! En fijn dat het gesmaakt heeft.

Robin Van der Kooi
31 oktober 2021

Het eten was erg lekker, zoals altijd. Alleen miste we helaas onze daging roedjak, die zat er niet bij terwijl we ons daar juist erg op verheugd hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Fijn dat het gesmaakt heeft! Jammer dat de daging roedjak er niet bij zat. Wij hebben uw een email gestuurd!

Ed
31 oktober 2021

Heerlijk! Wel erg veel

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor de goede recensie!

besteller#148002
30 oktober 2021

Altijd zeer tevreden, lekker eten en goede porties!

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor de goede recensie!

Renema
25 oktober 2021

Prima en lekker eten en een bezorging die tot in de puntjes geregeld is. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Dorresteijn
25 oktober 2021

Prima eten en netjes bezorgd

Saskia
24 oktober 2021

Was weer lekker, en wat hebben jullie een leuke bezorgster!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
24 oktober 2021

Heel handig om online te bestellen. Het eten was prima en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
24 oktober 2021
Ed
22 oktober 2021
Eric
17 oktober 2021
Eric
14 oktober 2021
Les
7 oktober 2021

Heerlijk eten en precies op aangegeven tijd bezorgd. Bedankt.

De Boer
6 oktober 2021

Lekker eten , goed warm en mooi op tijd gebracht

Tonny Stierman
2 oktober 2021

Was heel lekker en op tijd klaar

Marjan
27 september 2021

Altijd goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
19 september 2021

Op zich een prima maaltijd. Maar wel heel vervelend dat ik een bakje nassi kreeg ipv de bestelde bami.

Reactie van Restaurant Ming

Beste Jan, Fijn dat het gesmaakt heeft maar u heeft gekozen voor Nasi, daarom kreeg u ook Nasi. U kunt dit nakijken op de bon of in de email bevestiging. Jammer dat u omwille van uw eigen foute keuze ons nu 2 sterren geeft. En dat zelfs ook nog twee keer!

Jan
19 september 2021

Op zich een prima maaltijd. Maar wel heel vervelend dat ik een bakje nassi kreeg ipv de bestelde bami.

Reactie van Restaurant Ming

Beste Jan, Fijn dat het gesmaakt heeft maar u heeft gekozen voor Nasi, daarom kreeg u ook Nasi. U kunt dit nakijken op de bon of in de email bevestiging. Jammer dat u omwille van uw eigen foute keuze ons nu 2 sterren geeft. En dat zelfs ook nog twee keer!

EG Belkega
18 september 2021

Heel lekker goed warm en zag er prima uit en we hebben er heerlijk van genoten ik raat ook iedereen aan ga hier heen , en het werd met een glim lag bezorgt en snel .

Jantje Wolthoff
18 september 2021

Heerlijk gegeten, alleen later bezorgd door drukte, kan gebeuren. Heel tevreden

Michel
18 september 2021

Actie menu was heerljjk

A Mulder
17 september 2021
Dillon de Vrij
12 september 2021

Eten was lekker, niks op te merken. Voor bezorging 1 ster. Ik had 19:30 en jullie waren er al om 19:04. Voor hetzelfde was ik niet thuis. Ik geef niet voor niets een tijd aan.

Reactie van Restaurant Ming

Gelukkig was u gewoon thuis! Zo niet was de bestelling uiteraard opnieuw gemaakt.

Ika
12 september 2021

Als ik bestel bij Ming weet ik dat ik snel aan tafel kan genieten van een heerlijke chinese maaltijd.

H.veenstra
10 september 2021

In de loempia zat weinig kip het was meer tauge het eten was trouwens lauw wat we normaal bij ming niet gewend zijn de rijsttafel was maar een matig portie conclusie het viel tegen gr

Albertina de Boer
9 september 2021

Jammer dat de zoetzure saus nu in één kleinere bakje zit daar door hadden we nu te weinig

Reactie van Restaurant Ming

Beste Albertina, Wat fijn dat het gesmaakt heeft! Dat is natuurlijk het belangrijkst. Wel vinden we het jammer dat u dit commentaar plaatst, vanwege het feit dat er minder zoetzure saus bij zat. Normaal besteldt u namelijk een menu voor 2 personen (wat vanzelfsprekend ook duurder is) en dat vergelijkt u nu met een (goedkoper en) eenpersoonsgerecht. Het is natuurlijk logisch dat er dan ook voor 1 persoon saus bij zit ;) We zien u graag terug en als u in de notitie bij uw bestelling zet dat u extra zoetzure saus wilt, dan houden we daar rekening mee!

Ed
9 september 2021

bestelling stond netjes op tijd klaar en het was erg lekker.

Jacob
7 september 2021

Was top

Fam.Douma
6 september 2021

Het was weer heerlijk en ruim op tijd bezorgd, maar we hebben we een opmerking/ klacht we hadden Foe Yong Hai met varkenshaas besteld, helaas zat er helemaal geen varkenshaas in. '( dit hebben we nooit eerder bij jullie gehad....) Maar dat zal ons niet beletten om volgende keer weer bij jullie te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Beste familie Douma, Wat fijn dat u ondanks dit foutje van onze kant toch tevreden bent en ons het vertrouwen geeft dit naar tevredenheid op te lossen. Wij nemen contact met u op via email want we willen dit graag met u oplossen!

Nk
6 september 2021

Heerlijk gegeten. Stond op tijd klaar en alles klopte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Postma
4 september 2021
Ed
2 september 2021

Als “overwerketen” een heerlijke nasi goreng besteld. Het smaakte voortreffelijk.

JK
31 augustus 2021

Zoals altijd top! Ben echt fan van de kip kerrie!

Jellie
30 augustus 2021

Het was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Boer
25 augustus 2021

Prima eten, goed warm en mooi op tijd.

Postma
21 augustus 2021
Jellie
16 augustus 2021
Bos
15 augustus 2021
Renema
14 augustus 2021
Michel
14 augustus 2021
Wieger Schraa
12 augustus 2021

Zo als altijd prima Voor elkaar.

S. Korpershoek
12 augustus 2021

Het was weer top geregeld, zeker een aanrader

Marco
9 augustus 2021

Het was weer lekker... Volgende keer graag géén wortel in de bami morsen.

J.Huisman
8 augustus 2021

Mooie presentatie en heerlijke smaken! Portie is ruim voldoende. Foto’s op bestel site helpen goed bij het maken van een keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
7 augustus 2021

Zoals altijd smaakt prima.

Mrs. N.C. Jelsma
7 augustus 2021

Het was weer heerlijk! Dank u!

Siegersma
4 augustus 2021

Helemaal goed en vlotte bezorging

Miranda
4 augustus 2021
W.de Vries
29 juli 2021

Prima service en heerlijk gegeten.

Dave
21 juli 2021

Weer zoals alle andere keren, goed eten voor een goeie prijs.

Ch
19 juli 2021
Jorrit
19 juli 2021

Indische rijsttafel besteld. Verschil met de Chinese is er nauwelijks en dat was jammer.. Smaak ok, mag wel wat pittiger

Nico
18 juli 2021
Petra
13 juli 2021

Goed eten!

S. Korpershoek
5 juli 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd, ga zo door....

Tine Van Den Hoed
4 juli 2021

Geweldig zoals al 6 jaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maks116
3 juli 2021
L.Dijkstra
30 juni 2021

Jammer van het minimum bestel bedrag van €15,-

M.Hoekstra
29 juni 2021

Wij hebben ontzettend genoten van het eten, het was goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar!

van der Veen
28 juni 2021

Het smaakte weer heerlijk! Slechts een paar minuten moeten wachten na aangegeven tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H v d Wal
27 juni 2021

Zeer tevreden Goed eten En snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valentina Weidema
26 juni 2021
Xoranda
20 juni 2021

Was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joy Snijder-Hofstee
19 juni 2021

Zo’n lekkere sushi heb ik in tijden niet meer gehad. Heerlijk!

Postma
13 juni 2021
Gerrit
12 juni 2021

Oh zo lekker en veel. En super snelle bezorging.

Siegersma
12 juni 2021

Makkelijke manier van online bestellen,keurig op tijd en correct bezorgd en zeker heerlijk gegeten .complimenten van ons aan jullie allen

Karin
10 juni 2021

We hebben weer heerlijk gegeten van Restaurant Ming

Nvt
4 juni 2021

Wat een idioot gestreste dame in de bediening. Was niet eens in staat normaal gedag te zeggen terwijl de bestelling al klaar stond..

Reactie van Restaurant Ming

Wat vervelend dat u het zo ervaren heeft, dat is natuurlijk niet de bedoeling en zal een misverstand zijn, vriendelijkheid sis 1 van de dingen die bij ons voorop staat! Hopelijk heeft het u wel gesmaakt.

Rien
4 juni 2021

lekker eten en niet duur.

Bonnie
1 juni 2021

Het eten was lekker Alleen jammer dat de babi pangang er niet bij zat wat wel was besteld

Reactie van Restaurant Ming

Beste Bonnie, fijn dat het heeft gesmaakt! Menu B heeft Babi Ketjap en er is geen baibi pangang besteld dus zat die er ook niet bij :)

Kevin
28 mei 2021

Zoals altijd, smaakte weer prima. Goed warm ook nog toen we gingen eten.

jan
27 mei 2021

Gewoon heel lekker, zoals altijd!

Gerrit
25 mei 2021

Fantastisch

Weijer
24 mei 2021

Erg goed eten, echt lekker, alles heeft een eigen smaak en het ziet er verzorgd uit.

Michel
23 mei 2021
Karin de Boer
23 mei 2021
J Bakker
22 mei 2021

Zo als altijd weer heerlijk gegeten,en snelle levering!

Renema
22 mei 2021

Het was weer heerlijk!

R Krol
22 mei 2021

Uiteraard weer goed voor elkaar!

Bergsma
16 mei 2021

Het was heerlijk

Roos
14 mei 2021

Het was supper lekker en goede bezorging.

Groen
12 mei 2021
Karin
9 mei 2021

Heerlijk was het weer👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beek
8 mei 2021

Fantastisch lekker gegeten, mochten we in de buurt zijn komen we hier zeker terug. Ruime porties met hele goede smaken.

Mrs. N.C. Jelsma
8 mei 2021

Echt heel lekker! En snel bezorgd

ALIE VAN TIENHOVEN
8 mei 2021
Jessie
6 mei 2021

Snel klaar, goed eten.

huismans
5 mei 2021

heerlijk gegeten als vanouds onze vorige beoordeling is super opgelost door restaurant Ming

Henk
4 mei 2021

Goede kwaliteit en snel thuis gebracht.

Bevaart
3 mei 2021

Het doosje groene bonen was niet gaar en taai dat was het enige

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

De bonen zijn wel gaar maar u moet de binnenkant eten en niet de buitenkant.

Kluite
3 mei 2021

Altijd op tijd klaar en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
28 april 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader. Bezorgen is perfect en op tijd.

Michel
27 april 2021
Oosting
27 april 2021

Niet tevreden. Veel te veel en het vlees is taai.

Schut
26 april 2021
Willem-Jan
26 april 2021

Nasi compleet besteld, was klaar op de afhaaltijd en erg lekker. Ruime portie. Echt een aanrader!

Van veen
21 april 2021

👍

Anja Bijleveld
17 april 2021

Razendsnelle bezorging, ruim voor de aangegeven tijd. Het eten was heerlijk!

Eric
17 april 2021
rob de nekker
17 april 2021

goed verzorgd....vers, en erg lekker!

Maartje
16 april 2021

De sushi was heerlijk. Een echte aanrader. Er mag wel een extra zakje sojasaus bij en iets minder 'eitjes' op de sushi. Maar het zag er prachtig uit en smaakte fantastisch en werd op tijd bezorgd. Ik bestel zeker nog een keer. Graag uitbreiden naar meer dagen!

Simone
11 april 2021

Lekker gegeten. De rijst mag wel iets warmer maar verder prima.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw reactie. Wij hopen dat de volgende keer het eten wel warm is.

Robin van Dalen
10 april 2021

Eten kon wat warmer

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw reactie! Wij hopen dat de volgende keer het eten warmer is.

Renema
10 april 2021
Mrs. N.C. Jelsma
10 april 2021

Snelle bezorging, vriendelijk. Het eten is echt heel goed! Superlekker!

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt! fijn om te horen.

A.spindelaar
10 april 2021

De sushi op vrijdag was weer heerlijk. Het zag er ook feestelijk uit. Mag voor mij ook in het weekend.

Rosa de lang
8 april 2021

Het eten was prima. De bestelling was echter niet correct ik had half nasi, half bami betaald maar ik had alleen nasi. Dus 2 euro extra betaald voor iets wat ik niet gekregen heb.

Fam. van Nieuwenhoven
7 april 2021
huismans
5 april 2021

meer dan tien minuten moeten wachten voor dat mijn online bestelling klaar was.zou om 18:10 klaar horen te staan maar werd 18:20 Bij thuiskomst was het eten niet lekker warm en ik hoef maar 5 minuten naar huis te rijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjo Bartels
5 april 2021

Lekker gegeten

Groen
5 april 2021
Gerben
5 april 2021

Bestellen ging online heel makkelijk en bezorging was stipt op tijd. Heel smakelijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard van Adrighem
4 april 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 april 2021
Damhuis
2 april 2021

Helaas heb ik geen positieve reacties over De smaak van de rijst in de Surimi Maki Komkommer Maki advocado maki en de sake maki smaakte aangebrand . Wel positief over de Tamago Nigiri en de Unagi Nigiri de smaak was goed . Ook de Sake Nigiri en de Sake flambe waren lekker . Wel iets aangebrande smaak van de rijst . En het lekkers. Waren de Tori Maki. Toch zou ik dit niet weer aanbevelen ivm prijs kwaliteit verhouding . In vergelijking met o.a kokyo Heerenveen of yume Heerenveen

Jan
2 april 2021

Sinds 10 jaar weer eens iets gegeten van Ming. Het was uitmuntend. Goede chef-kok in de keuken.

Cynthia
29 maart 2021

De sate was ontzettend droog , en de Foe yong hai met kip was erg waterig. Ik vond het niet lekker en heb het dus weg gegooid ik vind dit erg zonde van mijn 20 euro.

L.B.
29 maart 2021

Prima, Goede snelle service en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw reactie!

Veldhuizen
28 maart 2021

Goed geholpen vriendelijk en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Belinda Lodewijk
27 maart 2021

Het eten was goed, behalve de sojabonen, deze zagen er verlept uit en voor de 2e x miste de cassavekroepoek bij de rijsttafel 2.0

de Boer
27 maart 2021

goed zoals altijd

Wiesje Krist
20 maart 2021
Gerrit
20 maart 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd gebracht. Top we zijn zeer tevreden.

J Bakker
19 maart 2021

Heerlijk gegeten en top op tijd.

H.vander leij
19 maart 2021

Bijzonder smaakvol .👍

Snijder
14 maart 2021
Jan de Jong
13 maart 2021

Mooi op tijd geleverd en het smaakte heerlijk, dikke pluim

Visser
12 maart 2021

Super lekker eten. Echt een aanrader !

Patrick
11 maart 2021

Super goeie zaak, erg lekker eten. En de bezorging ook fijn en vriendelijke man

Jitske frankema
7 maart 2021

Het heeft weer heerlijk gesmaakt 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verboom
6 maart 2021

Keurig op tijd geleverd. Eten was goed op temperatuur. Bezorger was vriendelijk. Keurig. Voor herhaling vatbaar

Belinda Lodewijk
6 maart 2021

Bestelling was niet erg warm, daarnaast miste de cassave kroepoek

Henk Postma
6 maart 2021

toppy

Vos
6 maart 2021

Wij vonden het erg jammer om te constateren dat de bakjes maar half vol waren en we toch bijna 18 euro hebben betaald voor feitelijk twee halve bakjes gerechten. Ook de super loempia is kleiner geworden sinds onze vorige bestelling terwijl de prijs hetzelfde is gebleven. Het was wel fijn dat we de Babi Pangang in ketjapsaus gratis gekregen hebben omdat we ons vergist hadden met Babi ketjap bij het bestellen.

Eldee
4 maart 2021

De loempia's waren warm en lekker.

Bert
2 maart 2021

Prima eten en ruimschoots op tijd bezorgd. Top

de Boer
26 februari 2021
Diana
25 februari 2021

Makkelijk online besteld, snelle bezorging, heerlijk gegeten

Kees
25 februari 2021

Netjes bezorgd bij de vrachtwagen ivm corona. Alles warm en netjes op afgesproken tijd

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt!

Bruinenberg
23 februari 2021

Goed warm, voldoende voor ons 2en, erg lekker!! Voor herhaling vatbaar 👍

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt! En tot de volgende keer!

Vro
22 februari 2021

Super lekkere chinees Sushi proefde als uit de supermarkt.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt maar volgens onze gegevens heeft u helemaal geen sushi bij ons besteld, ook verkochten wij geen sushi op de dag dat u bestelde. We vonden het al vreemd want we hebben enkel positieve berichten gehoord over onze sushi. Gelukkig heeft het chinees gesmaakt :)

Maaike
22 februari 2021

Altijd smakelijk en fijne bezorgservice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt!!

J.c. spindelaar
21 februari 2021

2 menu s besteld 1x nasi 1 x bami. Wij kregen 2 x nasi helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Dat is heel vervelend, onze excuses.

Wiebe Oosterhof
21 februari 2021

Dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Dank u wel!

Willem
21 februari 2021
Hoekstra
20 februari 2021
Natascha
20 februari 2021

De sushi was weer super lekker dankje wel jammer dat t de laatste keer was

Reactie van Restaurant Ming

Dat zijn mooie woorden dank u wel!

G. Nagel
17 februari 2021

Snel gebracht het was heerlijk en zeker genoeg. Top

Reactie van Restaurant Ming

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft!

Jeanette
17 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw positieve reactie!

Hassing Martine
15 februari 2021

Was weer heerlijk! En snel bezorgd. Tot een volgende keer.

Paul
15 februari 2021

Bestelling was een uur te laat. Geen update gekregen dat het langer duurde. Erg slecht. Eten was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. PijlmanEten
15 februari 2021

De loempia was lekker. Echter heb een dik uur moeten wachten totdat het klaar was. Veel te veel klanten op hetzelfde tijdstip. Dat betekent een dikke onvoldoende voor de service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ter Schuur
14 februari 2021
Sjoerd
13 februari 2021

Perfect!

Lukas
13 februari 2021

Top alles naar wensen snel bezorgd

Jelle Arentsen
12 februari 2021

Prima eten, gemakkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Fre Roos
12 februari 2021

Super kwaliteit

Ronald
11 februari 2021

Bezorging keurig volgens afspraak en kwaliteit van het eten alweer erg goed

Renema
7 februari 2021

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd.

Wieger Schraa
7 februari 2021

Prima geregeld, lekker eten, prima bezorging.

Taco
7 februari 2021

Lekker eten en levering volgens afspraak

Miranda winter
5 februari 2021
Jan Arjen
5 februari 2021

Het was de eerste keer dat ik sushi besteld heb. Geweldig wat lekker! Zodra de eerste bestelling op was meteen nog bijbesteld. Echt een aanrader!

Karin
5 februari 2021

De sushi was echt heerlijk! Een aanrader

Rj
31 januari 2021

Heerlijke maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natascha
30 januari 2021

De sushi was super echt geweldig

Jannie pit
24 januari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
24 januari 2021
Tanja
24 januari 2021

vertouwd lekker en keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerben
24 januari 2021

Ik heb lekker gegeten en ben heel tevreden over het bestelgemak. Ik was verbaast over de snelheid van het leveren. Dat was veel sneller dan ik verwacht had. Echt super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerda van den akker
24 januari 2021

het was heerlijk

AW
22 januari 2021

Prima sushi en ook een goed menu voor 2 personen. Heerlijk gegeten. Bezorging was goed en snel. Zou nog beter zijn als je bij online bestellen menu ook kunt kiezen voor mix nasi/mihoen ipv mix nasi/bami.

Ter Schuur
22 januari 2021

Was weer heerlijk

Snijder
20 januari 2021
Rianne
19 januari 2021

Snel klaar en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jitske Frankema
16 januari 2021

Het was weer super goed voor elkaar en het we hebben er weer van genoten !

Weijer
12 januari 2021

Heerlijk en goed verzorgd eten!

JH
12 januari 2021

Online besteld, stond keurig klaar op afgesproken tijd. Heerlijk gegeten, mooi verzorgt en divers menu.

Anneke
11 januari 2021

Heerlijk gegeten, vandaag de restjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Bruinenberg
10 januari 2021

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jj
9 januari 2021
Marc
9 januari 2021

Top op tijd bezorgd! Goede kwaliteit!

N Van der zee
8 januari 2021

Was super lekker en de chineese bami was super

JK
6 januari 2021

Heerlijk eten en super snel! Aanrader! Gaan zeker vaker bestellen!

Jacques Platenkamp
3 januari 2020

Hallo mensen, Deze wijze van bestellen werkte prima. scheelt een hoop wachttijd. De maaltijd was heerlijk !! groeten Jacques

Barneveld
2 januari 2020

Werd optijd bezorgd maar het eten was lauw, plus heb de hele avond boven de pot gehangen.

De vries
2 januari 2020

Tomatensoep smaakte niet zoals wij gewend zijn....

Schiere
1 januari 2020

Heerlijk eten en snel thuis bezorgd!

Arno Wieringa
1 januari 2020

Zeer goed eten. Was echt erg lekker.

Herman
31 december 2020

Niks op aan te merken, gewoon goed

B. Jonker
30 december 2020

Alles was weer top geregeld. Een aanbeveling voor iedereen die in Wolvega en omstreken eten wil bestellen.

M. De Vries
27 december 2020

Nasi papperig en kip te droog met slap korstje. Ossenhaas matig. De naam en prijs van KERSTMENU niet waardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Wat vervelend, we hebben verder geen klachten gehad, wel was het erg druk dus misschien is er bij u iets mis gegaan, we nemen graag contact met u op om het op te lossen!

Mulder
27 december 2020
Reactie van Restaurant Ming

Bedankt!

Hang
27 december 2020

Lekker eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Dankuwel!

Miranda winter
27 december 2020

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Fijn dat het gesmaakt heeft!

j.haven
27 december 2020

de maal tijd was goed maar het had wat warmer gekund volgens ons was het niet warm genoeg

Reactie van Restaurant Ming

Wat vervelend, we nemen de kritiek zeker mee!

Elsinga
26 december 2020

Het was toppie👍 Bestelling online geplaatst,stond netjes klaar op de afgesproken tijd.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt en graag tot ziens!

Talant Wolvega Foeketeam
26 december 2020

Mooi op tijd geleverd, eten goed verzorgd. De grote wens is dat er ook bilogisch verantwoord vlees op de kaart komt.. dan zou ik zeker vaker bestellen.

Reactie van Restaurant Ming

Dankuwel en we gaan dat zeker overwegen in de toekomst

Pascal Frieswijk
26 december 2020

Super service

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt!

Anoniem
26 december 2020

Stipt op afgesproken tijdstip bezorgd, lekker warm en we hebben heerlijk gegeten.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor de mooie complimenten!

Sietske
26 december 2020

Precies op tijd goed warm.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw reactie!

Frans
25 december 2020

Kerstmenu besteld.Stond klaar op de afgesproken tijd van afhalen.Erg vriendelijk geholpen.Menu was uitstekend! Zijn al jaren vaste klant!

Reactie van Restaurant Ming

Dat willen we graag zo houden natuurlijk! Bedankt voor de lovende woorden en trouwe bezoekjes :)

Hammer
25 december 2020

Mooi op tijd en Kerstmenu was heerlijk en ruimschoots voldoende voor 2 personen

Reactie van Restaurant Ming

Wat fijn dat jullie er van genoten hebben!

Jannie
25 december 2020
Karin
25 december 2020

Helaas was het eten al erg afgekoeld toen het werd bezorgd, zelfs de soep was al koud. Alleen de gefrituurde kipballetjes, pisang goreng en de nasi waren nog redelijk warm. Bezorging met de auto was verder prima, vriendelijke jongen. De smaak was, zoals we van Restaurant Ming gewend zijn, erg lekker!

Reactie van Restaurant Ming

Oei, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Excuses, we nemen contact met u op!

Tineke
20 december 2020

Helaas voor de 2e keer de bestelling niet goed bereid, vorige keer misten we gerechten en nu het verkeerde gekregen. Het smaakte desondanks wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der zee
18 december 2020

Snap door de drukte dat t wat laat was en nieuw maar hoop in de toekomst optijd

Reactie van Restaurant Ming

We nemen de kritiek mee, gelukkig heeft het wel gesmaakt!

gerda van den akker
14 december 2020

het was heerlijk prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Super dat u tevreden bent, dank u wel!

Dunk
13 december 2020

Overzichtelijke site, netjes optijd bezorgt ! En heerlijk gegeten

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt we zien u graag weer!

Bakker
9 december 2020
Reactie van Restaurant Ming

Dank u!

R Krol
5 december 2020

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling waard.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt! Ook in 2021 kunt u weer terecht voor onze verse sushi!

Koelman
4 december 2020

Heerlijk eten!

Reactie van Restaurant Ming

Dankuwel!

Dijkstra
2 december 2020

Zoals altijd: EXCELLENT

Reactie van Restaurant Ming

Een heel groot compliment, dankuwel!

Renema
30 november 2020

Keurig verpakt Perfect op tijd en Lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Wat een lovende woorden, bedankt!

Koopman
29 november 2020

Het was zoals we gewend zijn weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt daar doen we hard ons best voor, graag tot ziens!

Chris
26 november 2020

Heerlijke gerechten!

Reactie van Restaurant Ming

Hartelijk dank!

Douma
23 november 2020

Snel, makkelijk online te regelen, precies op tijd klaar en heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Blij dat het gesmaakt heeft, we zien u graag weer!

Bert
23 november 2020

Ietsje later bezorgd dan opgegeven maar daar heb ik geen probleem mee. Het eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw begrip! We proberen alles zo veel mogelijk op tijd te doen, maar soms lukt dat niet.

Marc
22 november 2020

Prima eten en op tijd bezorgd! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Kijk, dat horen we graag, dankuwel!

Nico Haanstra
22 november 2020

Perfect, snel afhaalbaar en goede kwaliteit producten! En vriendelijke mensen.

Reactie van Restaurant Ming

Wat leuk om te horen, bedankt!!

Henk Postma
22 november 2020
Reactie van Restaurant Ming

Bedankt!

Jitske Frankema
20 november 2020

Super prima voor elkaar 👍 Het heeft heerlijk gesmaakt .Dankjewel

Reactie van Restaurant Ming

Jullie ook bedankt en graag tot ziens!

EG
15 november 2020

Makkelijk bestellen, snel geleverd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Hartelijk dank!

Eldee
14 november 2020

Prima loempia, goed op temperatuur en klaar op de afgesproken afhaaltijd.

Reactie van Restaurant Ming

Fijn dat het gesmaakt heeft!

Annamarie Prins
14 november 2020

Heerlijk eten! Keurig op tijd klaar.

Reactie van Restaurant Ming

Wat fijn en we zien u graag weer!

De Jong
8 november 2020

Bestellen ging gemakkelijk via de website, het eten werd perfect op tijd gebracht en was (zoals altijd) heerlijk! Bedankt!

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw positieve reactie!

CC
6 november 2020

Altijd goed en lekker eten.

Reactie van Restaurant Ming

Goed om te horen!

Sjoerd
3 november 2020

Is altijd prima bij Ming

Reactie van Restaurant Ming

wat fijn om te horen!

Laan
31 oktober 2020

De loempia's waren lekker. De bami en de sausjes hebben wel eens meer smaak aan gezeten. De bezorging was uiteindelijk 30min later gebracht dan onze voorkeur tijd. Wij kwamen er achter dat de bestelling niet compleet was. Dit is uiteindelijk nog nabezorgd.

Reactie van Restaurant Ming

wat enorm vervelend dat het niet helemaal soepel is verlopen bij u bestelling. Hopelijk heeft u nog wel kunnen genieten van u bestelling. we nemen u kritiek mee!

Luchtmeijer
31 oktober 2020
Miranda
30 oktober 2020

Helaas mistten wij de mini loempia’s bij onze bestelling. Verder was het heerlijk!

Reactie van Restaurant Ming

dat is zeker balen, mocht dit nogmaals voorkomen kunt u even bellen en dan komen we er samen vast uit!

Bob
29 oktober 2020

Voor 1e keer online besteld zonder problemen, betaling online. Geen gedoe met afrekenen bij de deur. Perfect! Eten prima!

Reactie van Restaurant Ming

fijn om te horen!

Richard
26 oktober 2020

Heerlijk gegeten en het was precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

hier worden wij ontzettend blij van!

Elske beets
24 oktober 2020

Ga zo door. Top geholpen en heerlijk eten

Reactie van Restaurant Ming

wij zijn blij om dit van u te lezen, we helpen u graag!

S. Renema
24 oktober 2020

Razendsnel en lekker

Reactie van Restaurant Ming

blij om u positieve reactie te lezen!

Bakker
22 oktober 2020
Marijke de vries
18 oktober 2020

De kip loempia mag wel wat meer kip in zitten. Zit maar heel wijnig kip in dit is meer een groente loempia

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

wij nemen u kritiek mee voor de volgende keer! hopelijk heeft u als nog genoten van u bestelling!

Jws
18 oktober 2020

Lekker eten! Snel bezorgd

Reactie van Restaurant Ming

Fijn dat u heeft genoten!

Anita
17 oktober 2020

Snel, goede service en met name de tie pan is heel erg lekker!

Reactie van Restaurant Ming

wij zijn blij met u positieve reactie!

Bianca
16 oktober 2020

Was heerlijk!!!

Reactie van Restaurant Ming

gelukkig, blij om te horen!

Kevin
14 oktober 2020
Hilbert
11 oktober 2020

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

super bedankt!

De Bruin
11 oktober 2020

Het eten was lekker, maar de bestelling was niet compleet. Na telefonisch overleg zou dit bezorgd worden binnen een kwartier. Na een half uur nogmaals gebeld. Bij aflevering werden er wel excuses gemaakt, maar de miniloempia's waren niet heel warm meer.

Reactie van Restaurant Ming

Jammer dat dit zo is gelopen, ik heb u een mailtje gestuurd

AW
10 oktober 2020

Al jaren prima kwaliteit.

Reactie van Restaurant Ming

Dankjewel voor de leuke reactie!

Harder
9 oktober 2020

Was klaar toen ik het kwam halen en het eten was lekker en goed warm!

Reactie van Restaurant Ming

Gelukkig heeft het eten goed gesmaakt!

Patrick mieras
8 oktober 2020

Super lekker allemaal en snel bezorgd

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt en fijn dat het heeft gesmaakt

B. Koning
5 oktober 2020

Geweldige website

Reactie van Restaurant Ming

Gelukkig!

Posthumus
5 oktober 2020

Goed eten, makkelijk te bestellen online en het eten is op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Van deze reactie worden we blij!

Belinda Lodewijk
4 oktober 2020

Bestelling was op tijd, maar alles was lauw, erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luc Winter
4 oktober 2020

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

fijn om te horen!

Inge
4 oktober 2020

Het eten was prima en lekker en meer dan genoeg! Alleen heb 2 eu extra betaald voor bami/nasi en kregen alleen maar bami helaas.

Bert
4 oktober 2020

Online besteld, ik kreeg ditmaal wel alle relevante notificaties op tijd. Bezorging vond op het voorspelde tijdstip plaats. Het eten was goed zoals verwacht. Enige minpuntje was dat de loempia niet erg warm was.

Reactie van Restaurant Ming

Fijn dat het alsnog heeft gesmaakt, we nemen u kritiek mee en gaan hier wat aan doen! bedankt!

Dennis
1 oktober 2020
Michel
28 september 2020
Henk
27 september 2020
Snijder
27 september 2020
Oost
25 september 2020

snelle bezorging heerlijk gegeten

Reactie van Restaurant Ming

Blij om te horen dat het voorspoedig is gelopen en het eten heeft gesmaakt

Hopzwaard
22 september 2020
De Bruin
20 september 2020

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

fijn om te horen en hopelijk tot snel!

Tjalke
18 september 2020

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Reactie van Restaurant Ming

super fijn om te horen!

Dirk Dubling
29 augustus 2020

bedankt voor het eten. Was heerlijk Gr.

Reactie van Restaurant Ming

u bedankt dat u voor ons heeft gekozen en wat goed om te horen dat het heeft gesmaakt!

Maaike
24 augustus 2020
Aly
9 augustus 2020
Taco
8 augustus 2020

Voldoende en lekker eten en snelle bezorging.

Reactie van Restaurant Ming

Fijn dat u heeft genoten

Alie
7 augustus 2020
Klaas
2 augustus 2020
Ge
22 juli 2020

Alles was lekker maar ipv bami speciaal waar we extra voor moesten betalen, kregen we een bakje mihoen

Reactie van Restaurant Ming

dit hebben we vast per ongelijk over het hoofd gezien. volgende keer kunt u even bellen en dan komen we vast gezamelijk wel op een oplossing! ik hoop dat u eten voor als nog wel heeft gesmaakt.

T.K. Bergsma
21 juli 2020

Online besteld en het eten was snel klaar en was ook heerlijk van smaak. We zullen hier zeker weer een bestelling plaatsen.

Reactie van Restaurant Ming

Fijn om te horen dat het u heeft gesmaakt, en hopelijk tot ziens!

Appie De Boer
19 juli 2020
F schrik
18 juli 2020

Het eten was weer super zo als altijd.

Reactie van Restaurant Ming

Super fijn om dit te horen!

Robert H
15 juli 2020

Eten smaakt al jaren goed , nooit iets mis eigenlijk . Dus top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

wat fijn om dit te horen!

Anoniem
5 juli 2020

bami zat geen smaak aan, de extra's die we hadden besteld wel

Reactie van Restaurant Ming

wat vervelend om te horen, we nemen u kritiek mee in ons bedrijf, ik hoop dat u als nog heeft genoten van u eten! en bedankt!

Logtenberg
3 juli 2020

prima, lekker gegeten!

Reactie van Restaurant Ming

super!

Bert
2 juli 2020

Mooi op tijd en prima maaltijd

Reactie van Restaurant Ming

Fijn om te horen!

Roelof
26 juni 2020

Goede kwaliteit eten en bezorging binnen geplande tijd. Prima!!

Reactie van Restaurant Ming

Super bedankt voor u leuke reactie!

R Krol
26 juni 2020

Het eten was uiteraard prima alleen De bezorging kwam pas 1uur later. Dit zijn we niet gewend De volgende keer haal ik het weer op.

Reactie van Restaurant Ming

dit is erg vervelend om te horen! hopelijk heeft u nog wel lekker kunnen genieten van u eten!

M ter Schuur
21 juni 2020

Wederom op tijd en heerlijk eten. 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

wat fijn dat u zo'n goede ervaring heeft ervaren bij ons, bedankt voor u leuke reactie!

Dijkstra
18 juni 2020

Excellent!!!

Reactie van Restaurant Ming

fijn om te horen!

J./Paulides
9 juni 2020

Goede kwaliteit. Geen wachttijd. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

bedankt voor u leuke reactie!

Ter Schuur
8 juni 2020

Het was weer heerlijk en wat ook fijn is, is dat er op de afgesproken tijd bezorgd wordt👍🏻

Reactie van Restaurant Ming

wat een super bericht om te horen! Bedankt!

Patrick
7 juni 2020

super gegeten en snel bezorgd

Reactie van Restaurant Ming

Super bedankt!

Belinda Lodewijk
5 juni 2020

Eten was goed, erg jammer dat voor de 2x op rij de bestelling niet compleet was. Dit keer ontbrak de bestelde kroepoek

Reactie van Restaurant Ming

Wat vervelend dat de kroepoek ontbrak. Wij hebben u een email gestuurd!

Esmé
2 juni 2020

Heerlijk gegeten! En duidelijke tijdsindicatie tav bezorgen.

Reactie van Restaurant Ming

Dankjewel voor je positieve bericht en hopelijk tot snel!

Jolanda
2 juni 2020

Besteld om 17.15 Verwachtte bezorgtijd om 17.45 Werkelijke bezorgtijd om 17.35 Prima voor elkaar dus! En het was weer heerlijk. Had opmerking er bij geplaatst om een gerecht iets aan te passen en dit was helemaal naar wens. Bedankt

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor je lovende beoordeling en we zien je graag snel weer terug

Nico Haanstra
2 juni 2020

Prima, niks mis mee

Reactie van Restaurant Ming

Dank u wel en graag tot ziens!

Weidema
27 mei 2020

Was weer lekker! Bedankt!

Reactie van Restaurant Ming

U ook bedankt en graag tot snel!

Appie De Boer
26 mei 2020

Afgelopen zondag besteld! Zoals altijd weer overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Wat fijn om te lezen dat u ervan genoten heeft, bedankt!

Kalksma
25 mei 2020

Goede smaak, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.