Beoordelingen van Restaurant Ming Wolvega

Recente recensies

5.0
Gerard
5 december 2022

Lekker eten en goede bezorging. Er werd keurig gebeld dat de bezorging iets later zou worden. 15 minuten later hadden we lekker eten. Zeer attent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd
30 november 2022

Het was weer geweldig

JK
29 november 2022

Altijd goed snel en veel! En voor een mooie prijs! Top chinees restaurant

Jose zondergeld
23 november 2022
E.H
23 november 2022

Wederom was het eten weer niet erg warm. Had gevraagd het extra goed te verpakken..

Miranda winter
12 november 2022
Joke
11 november 2022

We hebben heerlijk gegeten.

Hans Tuinman
9 november 2022

Snel besteld en precies op tijd klaar. Heerlijk gegeten, en kan iedereen dit Restaurant aanraden. Echt super

Boek
7 november 2022

Keurig op tijd. Altijd heerlijk eten.

G Bijlsma
4 november 2022

Vriendelijk personeel. Lekker eten!

E.H
1 november 2022

Helaas was het niet warm meer toen we gingen eten.Het stond ook nog niet klaar dus daar kon het niet aan liggen..Heel jammer

H van der Wal
30 oktober 2022
Minke kroes
17 oktober 2022

Wij waren zeer tevreden. En ook mooi optijd Ik vind ideaal online bestellen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ginie
15 oktober 2022

Was perfect in orde en lekker gegeten 👍

Marjan
13 oktober 2022

Helemaal prima. Lekker eten. Op aangegeven tijd bezorgd. Fijn.

Sjoerd
8 oktober 2022

Het is altijd goed bij Ming maar vanavond smaakte het nóg beter

Martijn
1 oktober 2022

Prima niks mis mee.

Joke
30 september 2022

Heerlijke soep, smaakvol menu. We hebben ervan genoten.

Peter Atema
28 september 2022

Snelle levering

Imie de Vries
26 september 2022
Damhuis
25 september 2022

Werdt goed gebracht maar hadden wel een nasi tekort wel besteld...maar mocht de pret niet drukken we doen het zeker weer !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
11 september 2022

Normaal altijd tevreden, we bestellen vaker, maar deze keer lag alles in de bak met rijsttafel Door elkaar geschud, alsof de doos onderweg gevallen is. Als je dat weet moet je gewoon een nieuwe doos bereiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
8 september 2022

Snel, vriendelijk en lekker

Wijngaard
7 september 2022

Heerlijke pittige hete soep en echt super lekkere mihoen

Nienke
6 september 2022

Eten werd snel bezorgd. Nasi was droog, en de tipan was smaakloos.

Bram
5 september 2022

Bestelling stond keurig klaar op afgesproken tijdstip en het was, zoals altijd, weer lekker

Hans Tuinman
30 augustus 2022

Altijd lekker eten hier. En super vriendelijk geholpen.

Jurjen
29 augustus 2022

Eten was heerlijk, snel bezorgd. Bezorgster kortaf en ongeïnteresseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JK
26 augustus 2022

Altijd goed en veel eten en supper snel bezorgd!

Anneke
24 augustus 2022

Heerlijk gegeten, loempia met rundvlees is n aanrader

Verboom
23 augustus 2022
Anneke
22 augustus 2022

Wij vonden de babi pangang minder lekker dan anders, veel saus, minder vlees. De saus leek ons ook zoeter dan anders.

de Boer
21 augustus 2022

Goed als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vries m
19 augustus 2022

Het was zekker toppie heeft goed gesmaakt..

Arno & Berber Meinen
14 augustus 2022

Prima

Martijn
13 augustus 2022

Helaas deze keer niet heel lekker gegeten, bami was "opgebakken", en de babi pangang en kip ketjap erg droog. Soep daarentegen wel lekker en goed gevuld

Lisette
5 augustus 2022

Snelle service en heerlijk gegeten

De boer
5 augustus 2022

Prima eten en genoeg voor 2 dagen.

Gerard
4 augustus 2022

Lekker eten en snelle bezorging. Gewoon goed en zeker voor herhaling vatbaar.

Elles
29 juli 2022
Ron
29 juli 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten. Nog nooit nodig geweest een negatieve reactie te geven, een aanrader! Dit geldt tevens voor de bezorging.

Anna kuypers
25 juli 2022

Rundvlees was taai verder was het prima

Gekevanderstroom
23 juli 2022

Was heerlijk

Andre
22 juli 2022

Erg lekker gegeten .

Miranda winter
21 juli 2022
Gerrit
21 juli 2022

Beste chinees van wolvega

Taco
20 juli 2022

Lekkere smaak en het eten was lekker warm

de Boer
16 juli 2022
Blom
11 juli 2022

Heerlijke grote portie Nasi (nr39) met alles er op en er aan. Meer dan genoeg voor 2 personen.

Ans
9 juli 2022

Heerlijke Chinese gerechten en super snelle bezorging, helemaal top!

vink
27 juni 2022

De Chinese maaltijd was zeer smaakvol, misschien iets meer groente en stukjes vlees toevoegen De prijs mag wat mij betreft dan wel wat hoger zijn. Het is verder gewoon goed en beveel dit Chinese eet gelegenheid dan ook aan

Hinke Meijer
26 juni 2022

Niets toe te voegen. Was super lekker en op tijd bezorgd

Bram
24 juni 2022

De babi ketjap is een aanrader!

Mirjam de Jong
24 juni 2022

alles is prima (smaakte goed), behalve dat het nu de tweede keer was dat er een vergissing gemaakt is.. de vorige keer, had iemand in het bakje satésaus met stokje saté.. een flinke schep babi pangpang saus gedaan...... heel jammer. En dit keer i.p.v. een grote bami (die wij besteld hadden) ... een grote nasi.

Lars
22 juni 2022
Hans Tuinman
21 juni 2022

Laat van het werk. Dus online besteld. Tijd ingevuld. En precies op tijd Het eten klaar en we hebben er van genoten. Echt geweldig. Ik beveel restaurant Ming absoluut aan. Personeel is ook super aardig.

Gea
14 juni 2022

Heerlijk eten en op de mooi optijd bezorgd 👍🏻

de Boer
14 juni 2022

Mooi op tijd en heerlijk zoals altijd

Erik Oosterhof
13 juni 2022

Alles zoals verwacht en precies op afgesproken tijdstip. En het was lekker!!

Rien
11 juni 2022
Robbie
6 juni 2022

Goede bezorging en heerlijk eten

Imie de Vries
6 juni 2022

Heerlijk eten prima van smaak en heel goed warm

Gerard Boers
6 juni 2022
pieter Oenema
6 juni 2022

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frietema
4 juni 2022

Dik in orde, doen we gauw weer!

JK
1 juni 2022

Zoals altijd snel en lekker! Top!

kooij
27 mei 2022

online besteld gaf 17:50 aan dat het klaar was maar was pas 18:10 klaar u moet meer spelling hebben als het druk is

Jellie
27 mei 2022
J postma
24 mei 2022
Bosma
23 mei 2022

Het eten smaakte weer heerlijk. Alleen 1 klein minpuntje de kiploempia had deze keer geen lekker knapperig korstje maar was erg zacht. Maar voor de rest alles helemaal goed. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wijngaard
21 mei 2022

Wij hadden twee gerechten besteld het ene was prima(met kip) het andere was met garnalen en helaas waren de garnalen te lang gebakken ze waren zo hard dat ze niet te eten waren , dit vaker besteld en was altijd goed, kan een keer gebeuren maar wel jammer

Peter
19 mei 2022

Ongelooflijk hoe lekker en goed verzorgd. Bezorging zoals het hoort mooi optijd en zels met bevestiging van tijd, dus van ons een dikke 10

Maartje
17 mei 2022

Mooi op tijd, alles nog lekker warm en erg lekker.

De roos
15 mei 2022

We dachten via de website zo snel mogelijk bezorgd. Echter stond daar geen tijd bij, uiteindelijk bleek dat we 50 minuten later de bestelling konden ontvangen. Toen de bestelling na 40 minuten werd bezorgd waren we blij verrast, helaas bleek de schaal schuin te hebben gestaan en lag de bami bij de vlees soorten in. Ook was de bestelling nagenoeg al zo afgekoeld dat we het ervaarden dat het koud was. Het idee is leuk, de definitieve uitwerking ervan helaas minder dan we hadden gehoopt.

pieter Oenema
14 mei 2022

dik voor mekaar bedankt

anita de heij
10 mei 2022

Het duurde een uur omdat het druk was, eten was warm, tegen lauw aan, voor mij de eerste en laatste keer dat ik bezorgen laat. Ik haal het wel de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bergstra
4 mei 2022

Fantastisch lekker gegeten, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bajjer
28 april 2022

Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging.

Henry
24 april 2022

perfect

Anneke Dorresteijn
18 april 2022

Was goed

Doeke Duursma
17 april 2022

Had iets pittiger gemogen

Ton Kranenburg
14 april 2022

Webside wat duidelijker uitleg geven over betaling en wel of niet afhalen.

mevr. W.Bommerson
11 april 2022

Het was weer heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wieger Schraa
3 april 2022

Prima

G. Nagel
1 april 2022

Top heerlijk eten. Elke keer weer een fantastisch evenementent

J postma
28 maart 2022
Mirna
27 maart 2022

Elke keer weer is het eten heerlijk en weten ze ons te verrassen met een nieuw gerecht.

Reactie van Restaurant Ming

Wat een lief compliment dankjewel!

Hoonaard
23 maart 2022
Miranda winter
23 maart 2022
Eisses
21 maart 2022

Eten was erg lekker en goed warm

Baudy stoffelsma
13 maart 2022

Mooi op tijd, heerlijk gegeten

Anneke Dorresteijn
12 maart 2022

Goed eten en netjes bezorgd.

Chris
12 maart 2022

De bestelde mini-loempia's zaten er niet bij, het overige eten was erg lekker maar kan voor sommige mensen aan de pittige kant zijn. Bezorging was 30 minuten later dan aangegeven, dus eigenlijk duurde t een uur.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor u reactie. Wij hebben u een email gestuurd.

L
3 maart 2022

Altijd fantastisch voor elkaar! Super snelle bezorging, aardig personeel en altijd lekker, warm eten!

HP
24 februari 2022
Petra
21 februari 2022
Boek
20 februari 2022
wijngaard
19 februari 2022

Heerlijk!!!

Ton
19 februari 2022

Lekker eten, helaas wel weer duurder geworden. Maar dat is overal zo.

Taco
19 februari 2022

Iets later bezorgd dan gepland waardoor het eten niet meer warm was.

Anoniem
16 februari 2022

Netjes op tijd en heerlijk eten

Theo
14 februari 2022
Anoniem
14 februari 2022

Super snel en heerlijk eten

Hennipman
12 februari 2022

Alles prima verzorgd en het staat op tijd klaar.

Irene
12 februari 2022

Snel bezorgd. Heel goed te eten.

JK
11 februari 2022

Zoals altijd HEERLIJK en SNEL!

Marjan
7 februari 2022

Altijd korte levertijd, heerlijk warm, en lekker eten. We bestellen hier regelmatig. Fijn dat Ming aan huis bezorgt. Wel zou ik het nog fijner vinden als betaling ook contant zou kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
30 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
29 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Barneveld
25 januari 2022

Smaakte niet naar de tiepan die ik gewend ben. Teleurstellend

Geke V.d.stroom
23 januari 2022

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Boer
23 januari 2022
Van galen
23 januari 2022
Michel
19 januari 2022

Heerlijk zoals altijd en op het afgesproken tijdstip

van der Bijl
13 januari 2022
Korpershoek
10 januari 2022

Ga zo door, het was weer heerlijk.

Patist
10 januari 2022

Zoals altijd heerlijk eten!

Gerben
8 januari 2022

Lekker eten en precies op tijd geleverd.

Lisanne
7 januari 2022
S. Renema
3 januari 2022
RT
3 januari 2022

Heerlijk gegeten! Kwaliteit top! Ideaal om online te bestellen.

barry
3 januari 2022

prima gegeten, keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke V.d.stroom
2 januari 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boonstra
2 januari 2021
Brandsma
29 december 2021
Postma
26 december 2021

Heerlijk gegeten, op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Boers
24 december 2021
Mmmm
19 december 2021
Delfstra
19 december 2021

Alleen maar een compliment voor dan ook alles. Het was heerlijk ook namens mijn vrouw schrijf ik dit.

REnema
18 december 2021
Stien ankersmit
18 december 2021

Zeer goed

Deboer
17 december 2021

Op tijd en heerlijk als altijd

S.P. Schaaf.
14 december 2021

Als altijd prima kwaliteit. Prachtig vlees( kip deze keer). Klaar op afgesproken tijd. Jammer dat de maaltijd ondanks de goede verpakking, door de afstand teveel afkoelde waardoor het eten vrij lauw was geworden. Is er voor bestellingen uit buitendorpen, eventueel met bijbetaling verpakking mogelijk waardoor voedsel beter op temperatuur blijft? Verder alle lof.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor deze reactie! Als u de volgende keer aangeeft dat u wat verder weg woont dan pakken wij het met liefde dubbel in.

Monique
13 december 2021

Lekker, goed heet en snel. Makkelijk via de website bestellen. Helemaal top!

L.S. Dijkstra
13 december 2021

Kroepoek vergeten, dus gebeld en nog een portie bakbanaan besteld. Werd 10 a 15 minuten later gebracht. Had op compensatie gerekend, maar nee hoor!! Dit is niet de eerste keer dat er wat "fout" was gedaan! En dan het minimum bestelbedrag van €15,- is ook belachelijk. Ming is niet meer wat het ooit was......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
12 december 2021

Heerlijk gegeten chinese rijsttafel

Esther de Vries
12 december 2021

heel makkelijk te bestellen en op tijd geleverd! top service en lekker gegeten

Karin
6 december 2021
Hillie
3 december 2021

Top service

Elsinga
29 november 2021

Het was niet warm. Erg jammer

Lianne
28 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Dit keer de rijsttafel nr 205. Alles was lekker! Natuurlijk veel te veel, dus we kunnen er wel twee keer van eten. De bestelsite is erg handig en zo geregeld. Het eten stond precies op tijd klaar.

Nico
22 november 2021

-

De Boer
21 november 2021
Anja Krul-Vis
18 november 2021

Erg slecht deze keer,het eten was lauw en de bami was echt koud

Cas de Lange
15 november 2021

Erg vriendelijke bezorging. Goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
13 november 2021
SG Hornstra
11 november 2021
Mintjes
7 november 2021

Heerlijk eten.. Snel bezorgd. Dus top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Heel erg bedankt voor de goede recensie!

Wieger Schraa
7 november 2021

Vlees taai, en niet goed warm.

Reactie van Restaurant Ming

Wat jammer om te horen, wij hebben uw een email gestuurd!

Marjan
1 november 2021

Altijd goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt! En fijn dat het gesmaakt heeft.

Robin Van der Kooi
31 oktober 2021

Het eten was erg lekker, zoals altijd. Alleen miste we helaas onze daging roedjak, die zat er niet bij terwijl we ons daar juist erg op verheugd hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Fijn dat het gesmaakt heeft! Jammer dat de daging roedjak er niet bij zat. Wij hebben uw een email gestuurd!

Ed
31 oktober 2021

Heerlijk! Wel erg veel

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor de goede recensie!

besteller#148002
30 oktober 2021

Altijd zeer tevreden, lekker eten en goede porties!

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor de goede recensie!

Renema
25 oktober 2021

Prima en lekker eten en een bezorging die tot in de puntjes geregeld is. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Dorresteijn
25 oktober 2021

Prima eten en netjes bezorgd

Saskia
24 oktober 2021

Was weer lekker, en wat hebben jullie een leuke bezorgster!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
24 oktober 2021

Heel handig om online te bestellen. Het eten was prima en ruim voldoende

Michel
24 oktober 2021
Ed
22 oktober 2021
Eric
17 oktober 2021
Eric
14 oktober 2021
Les
7 oktober 2021

Heerlijk eten en precies op aangegeven tijd bezorgd. Bedankt.

De Boer
6 oktober 2021

Lekker eten , goed warm en mooi op tijd gebracht

Tonny Stierman
2 oktober 2021

Was heel lekker en op tijd klaar

Marjan
27 september 2021

Altijd goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
19 september 2021

Op zich een prima maaltijd. Maar wel heel vervelend dat ik een bakje nassi kreeg ipv de bestelde bami.

Reactie van Restaurant Ming

Beste Jan, Fijn dat het gesmaakt heeft maar u heeft gekozen voor Nasi, daarom kreeg u ook Nasi. U kunt dit nakijken op de bon of in de email bevestiging. Jammer dat u omwille van uw eigen foute keuze ons nu 2 sterren geeft. En dat zelfs ook nog twee keer!

EG Belkega
18 september 2021

Heel lekker goed warm en zag er prima uit en we hebben er heerlijk van genoten ik raat ook iedereen aan ga hier heen , en het werd met een glim lag bezorgt en snel .

Jantje Wolthoff
18 september 2021

Heerlijk gegeten, alleen later bezorgd door drukte, kan gebeuren. Heel tevreden

Michel
18 september 2021

Actie menu was heerljjk

A Mulder
17 september 2021
Dillon de Vrij
12 september 2021

Eten was lekker, niks op te merken. Voor bezorging 1 ster. Ik had 19:30 en jullie waren er al om 19:04. Voor hetzelfde was ik niet thuis. Ik geef niet voor niets een tijd aan.

Reactie van Restaurant Ming

Gelukkig was u gewoon thuis! Zo niet was de bestelling uiteraard opnieuw gemaakt.

Ika
12 september 2021

Als ik bestel bij Ming weet ik dat ik snel aan tafel kan genieten van een heerlijke chinese maaltijd.

H.veenstra
10 september 2021

In de loempia zat weinig kip het was meer tauge het eten was trouwens lauw wat we normaal bij ming niet gewend zijn de rijsttafel was maar een matig portie conclusie het viel tegen gr

Albertina de Boer
9 september 2021

Jammer dat de zoetzure saus nu in één kleinere bakje zit daar door hadden we nu te weinig

Reactie van Restaurant Ming

Beste Albertina, Wat fijn dat het gesmaakt heeft! Dat is natuurlijk het belangrijkst. Wel vinden we het jammer dat u dit commentaar plaatst, vanwege het feit dat er minder zoetzure saus bij zat. Normaal besteldt u namelijk een menu voor 2 personen (wat vanzelfsprekend ook duurder is) en dat vergelijkt u nu met een (goedkoper en) eenpersoonsgerecht. Het is natuurlijk logisch dat er dan ook voor 1 persoon saus bij zit ;) We zien u graag terug en als u in de notitie bij uw bestelling zet dat u extra zoetzure saus wilt, dan houden we daar rekening mee!

Ed
9 september 2021

bestelling stond netjes op tijd klaar en het was erg lekker.

Jacob
7 september 2021

Was top

Fam.Douma
6 september 2021

Het was weer heerlijk en ruim op tijd bezorgd, maar we hebben we een opmerking/ klacht we hadden Foe Yong Hai met varkenshaas besteld, helaas zat er helemaal geen varkenshaas in. '( dit hebben we nooit eerder bij jullie gehad....) Maar dat zal ons niet beletten om volgende keer weer bij jullie te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Beste familie Douma, Wat fijn dat u ondanks dit foutje van onze kant toch tevreden bent en ons het vertrouwen geeft dit naar tevredenheid op te lossen. Wij nemen contact met u op via email want we willen dit graag met u oplossen!

Nk
6 september 2021

Heerlijk gegeten. Stond op tijd klaar en alles klopte.

Postma
4 september 2021
Ed
2 september 2021

Als “overwerketen” een heerlijke nasi goreng besteld. Het smaakte voortreffelijk.

JK
31 augustus 2021

Zoals altijd top! Ben echt fan van de kip kerrie!

Jellie
30 augustus 2021

Het was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Boer
25 augustus 2021

Prima eten, goed warm en mooi op tijd.

Postma
21 augustus 2021
Jellie
16 augustus 2021
Bos
15 augustus 2021
Renema
14 augustus 2021
Michel
14 augustus 2021
Wieger Schraa
12 augustus 2021

Zo als altijd prima Voor elkaar.

S. Korpershoek
12 augustus 2021

Het was weer top geregeld, zeker een aanrader

Marco
9 augustus 2021

Het was weer lekker... Volgende keer graag géén wortel in de bami morsen.

J.Huisman
8 augustus 2021

Mooie presentatie en heerlijke smaken! Portie is ruim voldoende. Foto’s op bestel site helpen goed bij het maken van een keuze.

Kevin
7 augustus 2021

Zoals altijd smaakt prima.

Mrs. N.C. Jelsma
7 augustus 2021

Het was weer heerlijk! Dank u!

Siegersma
4 augustus 2021

Helemaal goed en vlotte bezorging

Miranda
4 augustus 2021
W.de Vries
29 juli 2021

Prima service en heerlijk gegeten.

Dave
21 juli 2021

Weer zoals alle andere keren, goed eten voor een goeie prijs.

Ch
19 juli 2021
Jorrit
19 juli 2021

Indische rijsttafel besteld. Verschil met de Chinese is er nauwelijks en dat was jammer.. Smaak ok, mag wel wat pittiger

Nico
18 juli 2021
Petra
13 juli 2021

Goed eten!

S. Korpershoek
5 juli 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd, ga zo door....

Tine Van Den Hoed
4 juli 2021

Geweldig zoals al 6 jaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maks116
3 juli 2021
L.Dijkstra
30 juni 2021

Jammer van het minimum bestel bedrag van €15,-

M.Hoekstra
29 juni 2021

Wij hebben ontzettend genoten van het eten, het was goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar!

van der Veen
28 juni 2021

Het smaakte weer heerlijk! Slechts een paar minuten moeten wachten na aangegeven tijdstip.

H v d Wal
27 juni 2021

Zeer tevreden Goed eten En snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valentina Weidema
26 juni 2021
Xoranda
20 juni 2021

Was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joy Snijder-Hofstee
19 juni 2021

Zo’n lekkere sushi heb ik in tijden niet meer gehad. Heerlijk!

Postma
13 juni 2021
Gerrit
12 juni 2021

Oh zo lekker en veel. En super snelle bezorging.

Siegersma
12 juni 2021

Makkelijke manier van online bestellen,keurig op tijd en correct bezorgd en zeker heerlijk gegeten .complimenten van ons aan jullie allen

Karin
10 juni 2021

We hebben weer heerlijk gegeten van Restaurant Ming

Nvt
4 juni 2021

Wat een idioot gestreste dame in de bediening. Was niet eens in staat normaal gedag te zeggen terwijl de bestelling al klaar stond..

Reactie van Restaurant Ming

Wat vervelend dat u het zo ervaren heeft, dat is natuurlijk niet de bedoeling en zal een misverstand zijn, vriendelijkheid sis 1 van de dingen die bij ons voorop staat! Hopelijk heeft het u wel gesmaakt.

Rien
4 juni 2021

lekker eten en niet duur.

Bonnie
1 juni 2021

Het eten was lekker Alleen jammer dat de babi pangang er niet bij zat wat wel was besteld

Reactie van Restaurant Ming

Beste Bonnie, fijn dat het heeft gesmaakt! Menu B heeft Babi Ketjap en er is geen baibi pangang besteld dus zat die er ook niet bij :)

Kevin
28 mei 2021

Zoals altijd, smaakte weer prima. Goed warm ook nog toen we gingen eten.

jan
27 mei 2021

Gewoon heel lekker, zoals altijd!

Gerrit
25 mei 2021

Fantastisch

Weijer
24 mei 2021

Erg goed eten, echt lekker, alles heeft een eigen smaak en het ziet er verzorgd uit.

Michel
23 mei 2021
Karin de Boer
23 mei 2021
J Bakker
22 mei 2021

Zo als altijd weer heerlijk gegeten,en snelle levering!

Renema
22 mei 2021

Het was weer heerlijk!

R Krol
22 mei 2021

Uiteraard weer goed voor elkaar!

Bergsma
16 mei 2021

Het was heerlijk

Roos
14 mei 2021

Het was supper lekker en goede bezorging.

Groen
12 mei 2021
Karin
9 mei 2021

Heerlijk was het weer👌

Beek
8 mei 2021

Fantastisch lekker gegeten, mochten we in de buurt zijn komen we hier zeker terug. Ruime porties met hele goede smaken.

Mrs. N.C. Jelsma
8 mei 2021

Echt heel lekker! En snel bezorgd

ALIE VAN TIENHOVEN
8 mei 2021
Jessie
6 mei 2021

Snel klaar, goed eten.

huismans
5 mei 2021

heerlijk gegeten als vanouds onze vorige beoordeling is super opgelost door restaurant Ming

Henk
4 mei 2021

Goede kwaliteit en snel thuis gebracht.

Bevaart
3 mei 2021

Het doosje groene bonen was niet gaar en taai dat was het enige

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

De bonen zijn wel gaar maar u moet de binnenkant eten en niet de buitenkant.

Kluite
3 mei 2021

Altijd op tijd klaar en lekker eten

Visser
28 april 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader. Bezorgen is perfect en op tijd.

Michel
27 april 2021
Oosting
27 april 2021

Niet tevreden. Veel te veel en het vlees is taai.

Schut
26 april 2021
Willem-Jan
26 april 2021

Nasi compleet besteld, was klaar op de afhaaltijd en erg lekker. Ruime portie. Echt een aanrader!

Van veen
21 april 2021

👍

Anja Bijleveld
17 april 2021

Razendsnelle bezorging, ruim voor de aangegeven tijd. Het eten was heerlijk!

Eric
17 april 2021
rob de nekker
17 april 2021

goed verzorgd....vers, en erg lekker!

Maartje
16 april 2021

De sushi was heerlijk. Een echte aanrader. Er mag wel een extra zakje sojasaus bij en iets minder 'eitjes' op de sushi. Maar het zag er prachtig uit en smaakte fantastisch en werd op tijd bezorgd. Ik bestel zeker nog een keer. Graag uitbreiden naar meer dagen!

Simone
11 april 2021

Lekker gegeten. De rijst mag wel iets warmer maar verder prima.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw reactie. Wij hopen dat de volgende keer het eten wel warm is.

Robin van Dalen
10 april 2021

Eten kon wat warmer

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw reactie! Wij hopen dat de volgende keer het eten warmer is.

Renema
10 april 2021
Mrs. N.C. Jelsma
10 april 2021

Snelle bezorging, vriendelijk. Het eten is echt heel goed! Superlekker!

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt! fijn om te horen.

A.spindelaar
10 april 2021

De sushi op vrijdag was weer heerlijk. Het zag er ook feestelijk uit. Mag voor mij ook in het weekend.

Rosa de lang
8 april 2021

Het eten was prima. De bestelling was echter niet correct ik had half nasi, half bami betaald maar ik had alleen nasi. Dus 2 euro extra betaald voor iets wat ik niet gekregen heb.

Fam. van Nieuwenhoven
7 april 2021
huismans
5 april 2021

meer dan tien minuten moeten wachten voor dat mijn online bestelling klaar was.zou om 18:10 klaar horen te staan maar werd 18:20 Bij thuiskomst was het eten niet lekker warm en ik hoef maar 5 minuten naar huis te rijden

Marjo Bartels
5 april 2021

Lekker gegeten

Groen
5 april 2021
Gerben
5 april 2021

Bestellen ging online heel makkelijk en bezorging was stipt op tijd. Heel smakelijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard van Adrighem
4 april 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 april 2021
Damhuis
2 april 2021

Helaas heb ik geen positieve reacties over De smaak van de rijst in de Surimi Maki Komkommer Maki advocado maki en de sake maki smaakte aangebrand . Wel positief over de Tamago Nigiri en de Unagi Nigiri de smaak was goed . Ook de Sake Nigiri en de Sake flambe waren lekker . Wel iets aangebrande smaak van de rijst . En het lekkers. Waren de Tori Maki. Toch zou ik dit niet weer aanbevelen ivm prijs kwaliteit verhouding . In vergelijking met o.a kokyo Heerenveen of yume Heerenveen

Jan
2 april 2021

Sinds 10 jaar weer eens iets gegeten van Ming. Het was uitmuntend. Goede chef-kok in de keuken.

Cynthia
29 maart 2021

De sate was ontzettend droog , en de Foe yong hai met kip was erg waterig. Ik vond het niet lekker en heb het dus weg gegooid ik vind dit erg zonde van mijn 20 euro.

L.B.
29 maart 2021

Prima, Goede snelle service en heerlijk gegeten!

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw reactie!

Veldhuizen
28 maart 2021

Goed geholpen vriendelijk en heerlijk gegeten.

Belinda Lodewijk
27 maart 2021

Het eten was goed, behalve de sojabonen, deze zagen er verlept uit en voor de 2e x miste de cassavekroepoek bij de rijsttafel 2.0

de Boer
27 maart 2021

goed zoals altijd

Wiesje Krist
20 maart 2021
Gerrit
20 maart 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd gebracht. Top we zijn zeer tevreden.

J Bakker
19 maart 2021

Heerlijk gegeten en top op tijd.

H.vander leij
19 maart 2021

Bijzonder smaakvol .👍

Snijder
14 maart 2021
Jan de Jong
13 maart 2021

Mooi op tijd geleverd en het smaakte heerlijk, dikke pluim

Visser
12 maart 2021

Super lekker eten. Echt een aanrader !

Patrick
11 maart 2021

Super goeie zaak, erg lekker eten. En de bezorging ook fijn en vriendelijke man

Jitske frankema
7 maart 2021

Het heeft weer heerlijk gesmaakt 👌

Verboom
6 maart 2021

Keurig op tijd geleverd. Eten was goed op temperatuur. Bezorger was vriendelijk. Keurig. Voor herhaling vatbaar

Belinda Lodewijk
6 maart 2021

Bestelling was niet erg warm, daarnaast miste de cassave kroepoek

Henk Postma
6 maart 2021

toppy

Vos
6 maart 2021

Wij vonden het erg jammer om te constateren dat de bakjes maar half vol waren en we toch bijna 18 euro hebben betaald voor feitelijk twee halve bakjes gerechten. Ook de super loempia is kleiner geworden sinds onze vorige bestelling terwijl de prijs hetzelfde is gebleven. Het was wel fijn dat we de Babi Pangang in ketjapsaus gratis gekregen hebben omdat we ons vergist hadden met Babi ketjap bij het bestellen.

Eldee
4 maart 2021

De loempia's waren warm en lekker.

Bert
2 maart 2021

Prima eten en ruimschoots op tijd bezorgd. Top

de Boer
26 februari 2021
Diana
25 februari 2021

Makkelijk online besteld, snelle bezorging, heerlijk gegeten

Kees
25 februari 2021

Netjes bezorgd bij de vrachtwagen ivm corona. Alles warm en netjes op afgesproken tijd

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt!

Bruinenberg
23 februari 2021

Goed warm, voldoende voor ons 2en, erg lekker!! Voor herhaling vatbaar 👍

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt! En tot de volgende keer!

Vro
22 februari 2021

Super lekkere chinees Sushi proefde als uit de supermarkt.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt maar volgens onze gegevens heeft u helemaal geen sushi bij ons besteld, ook verkochten wij geen sushi op de dag dat u bestelde. We vonden het al vreemd want we hebben enkel positieve berichten gehoord over onze sushi. Gelukkig heeft het chinees gesmaakt :)

Maaike
22 februari 2021

Altijd smakelijk en fijne bezorgservice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt!!

J.c. spindelaar
21 februari 2021

2 menu s besteld 1x nasi 1 x bami. Wij kregen 2 x nasi helaas

Reactie van Restaurant Ming

Dat is heel vervelend, onze excuses.

Wiebe Oosterhof
21 februari 2021

Dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Restaurant Ming

Dank u wel!

Willem
21 februari 2021
Hoekstra
20 februari 2021
Natascha
20 februari 2021

De sushi was weer super lekker dankje wel jammer dat t de laatste keer was

Reactie van Restaurant Ming

Dat zijn mooie woorden dank u wel!

G. Nagel
17 februari 2021

Snel gebracht het was heerlijk en zeker genoeg. Top

Reactie van Restaurant Ming

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft!

Jeanette
17 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd.

Reactie van Restaurant Ming

Bedankt voor uw positieve reactie!

Hassing Martine
15 februari 2021

Was weer heerlijk! En snel bezorgd. Tot een volgende keer.

Paul
15 februari 2021

Bestelling was een uur te laat. Geen update gekregen dat het langer duurde. Erg slecht. Eten was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.