Beoordelingen van Restaurant Ming Wolvega

Recente recensies van Restaurant Ming Wolvega

5 sterren na 141 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vertouwd lekker en keurig op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb lekker gegeten en ben heel tevreden over het bestelgemak. Ik was verbaast over de snelheid van het leveren. Dat was veel sneller dan ik verwacht had. Echt super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en ook een goed menu voor 2 personen. Heerlijk gegeten. Bezorging was goed en snel. Zou nog beter zijn als je bij online bestellen menu ook kunt kiezen voor mix nasi/mihoen ipv mix nasi/bami.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super goed voor elkaar en het we hebben er weer van genoten !

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd eten!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, stond keurig klaar op afgesproken tijd. Heerlijk gegeten, mooi verzorgt en divers menu.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vandaag de restjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top op tijd bezorgd! Goede kwaliteit!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en de chineese bami was super

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel! Aanrader! Gaan zeker vaker bestellen!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo mensen, Deze wijze van bestellen werkte prima. scheelt een hoop wachttijd. De maaltijd was heerlijk !! groeten Jacques

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd optijd bezorgd maar het eten was lauw, plus heb de hele avond boven de pot gehangen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tomatensoep smaakte niet zoals wij gewend zijn....

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel thuis bezorgd!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten. Was echt erg lekker.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken, gewoon goed

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer top geregeld. Een aanbeveling voor iedereen die in Wolvega en omstreken eten wil bestellen.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi papperig en kip te droog met slap korstje. Ossenhaas matig. De naam en prijs van KERSTMENU niet waardig.

Reactie van Restaurant Ming:Wat vervelend, we hebben verder geen klachten gehad, wel was het erg druk dus misschien is er bij u iets mis gegaan, we nemen graag contact met u op om het op te lossen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

Reactie van Restaurant Ming:Dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

Reactie van Restaurant Ming:Fijn dat het gesmaakt heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de maal tijd was goed maar het had wat warmer gekund volgens ons was het niet warm genoeg

Reactie van Restaurant Ming:Wat vervelend, we nemen de kritiek zeker mee!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was toppie๐Ÿ‘ Bestelling online geplaatst,stond netjes klaar op de afgesproken tijd.

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt en graag tot ziens!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd, eten goed verzorgd. De grote wens is dat er ook bilogisch verantwoord vlees op de kaart komt.. dan zou ik zeker vaker bestellen.

Reactie van Restaurant Ming:Dankuwel en we gaan dat zeker overwegen in de toekomst

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op afgesproken tijdstip bezorgd, lekker warm en we hebben heerlijk gegeten.

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor de mooie complimenten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd goed warm.

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor uw reactie!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kerstmenu besteld.Stond klaar op de afgesproken tijd van afhalen.Erg vriendelijk geholpen.Menu was uitstekend! Zijn al jaren vaste klant!

Reactie van Restaurant Ming:Dat willen we graag zo houden natuurlijk! Bedankt voor de lovende woorden en trouwe bezoekjes :)

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en Kerstmenu was heerlijk en ruimschoots voldoende voor 2 personen

Reactie van Restaurant Ming:Wat fijn dat jullie er van genoten hebben!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten al erg afgekoeld toen het werd bezorgd, zelfs de soep was al koud. Alleen de gefrituurde kipballetjes, pisang goreng en de nasi waren nog redelijk warm. Bezorging met de auto was verder prima, vriendelijke jongen. De smaak was, zoals we van Restaurant Ming gewend zijn, erg lekker!

Reactie van Restaurant Ming:Oei, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Excuses, we nemen contact met u op!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas voor de 2e keer de bestelling niet goed bereid, vorige keer misten we gerechten en nu het verkeerde gekregen. Het smaakte desondanks wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snap door de drukte dat t wat laat was en nieuw maar hoop in de toekomst optijd

Reactie van Restaurant Ming:We nemen de kritiek mee, gelukkig heeft het wel gesmaakt!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk prima kwaliteit

Reactie van Restaurant Ming:Super dat u tevreden bent, dank u wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke site, netjes optijd bezorgt ! En heerlijk gegeten

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt we zien u graag weer!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant Ming:Dank u!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling waard.

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt! Ook in 2021 kunt u weer terecht voor onze verse sushi!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Reactie van Restaurant Ming:Dankuwel!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: EXCELLENT

Reactie van Restaurant Ming:Een heel groot compliment, dankuwel!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verpakt Perfect op tijd en Lekker !!

Reactie van Restaurant Ming:Wat een lovende woorden, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals we gewend zijn weer heerlijk

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt daar doen we hard ons best voor, graag tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten!

Reactie van Restaurant Ming:Hartelijk dank!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, makkelijk online te regelen, precies op tijd klaar en heerlijk gegeten!!

Reactie van Restaurant Ming:Blij dat het gesmaakt heeft, we zien u graag weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsje later bezorgd dan opgegeven maar daar heb ik geen probleem mee. Het eten was weer heerlijk.

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor uw begrip! We proberen alles zo veel mogelijk op tijd te doen, maar soms lukt dat niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en op tijd bezorgd! Aanrader!

Reactie van Restaurant Ming:Kijk, dat horen we graag, dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, snel afhaalbaar en goede kwaliteit producten! En vriendelijke mensen.

Reactie van Restaurant Ming:Wat leuk om te horen, bedankt!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super prima voor elkaar ๐Ÿ‘ Het heeft heerlijk gesmaakt .Dankjewel

Reactie van Restaurant Ming:Jullie ook bedankt en graag tot ziens!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, snel geleverd en erg lekker

Reactie van Restaurant Ming:Hartelijk dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima loempia, goed op temperatuur en klaar op de afgesproken afhaaltijd.

Reactie van Restaurant Ming:Fijn dat het gesmaakt heeft!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Keurig op tijd klaar.

Reactie van Restaurant Ming:Wat fijn en we zien u graag weer!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen ging gemakkelijk via de website, het eten werd perfect op tijd gebracht en was (zoals altijd) heerlijk! Bedankt!

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor uw positieve reactie!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker eten.

Reactie van Restaurant Ming:Goed om te horen!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Is altijd prima bij Ming

Reactie van Restaurant Ming:wat fijn om te horen!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia's waren lekker. De bami en de sausjes hebben wel eens meer smaak aan gezeten. De bezorging was uiteindelijk 30min later gebracht dan onze voorkeur tijd. Wij kwamen er achter dat de bestelling niet compleet was. Dit is uiteindelijk nog nabezorgd.

Reactie van Restaurant Ming:wat enorm vervelend dat het niet helemaal soepel is verlopen bij u bestelling. Hopelijk heeft u nog wel kunnen genieten van u bestelling. we nemen u kritiek mee!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas mistten wij de mini loempiaโ€™s bij onze bestelling. Verder was het heerlijk!

Reactie van Restaurant Ming:dat is zeker balen, mocht dit nogmaals voorkomen kunt u even bellen en dan komen we er samen vast uit!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 1e keer online besteld zonder problemen, betaling online. Geen gedoe met afrekenen bij de deur. Perfect! Eten prima!

Reactie van Restaurant Ming:fijn om te horen!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was precies op de afgesproken tijd.

Reactie van Restaurant Ming:hier worden wij ontzettend blij van!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ga zo door. Top geholpen en heerlijk eten

Reactie van Restaurant Ming:wij zijn blij om dit van u te lezen, we helpen u graag!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnel en lekker

Reactie van Restaurant Ming:blij om u positieve reactie te lezen!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip loempia mag wel wat meer kip in zitten. Zit maar heel wijnig kip in dit is meer een groente loempia

Reactie van Restaurant Ming:wij nemen u kritiek mee voor de volgende keer! hopelijk heeft u als nog genoten van u bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Snel bezorgd

Reactie van Restaurant Ming:Fijn dat u heeft genoten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, goede service en met name de tie pan is heel erg lekker!

Reactie van Restaurant Ming:wij zijn blij met u positieve reactie!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!

Reactie van Restaurant Ming:gelukkig, blij om te horen!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Reactie van Restaurant Ming:super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, maar de bestelling was niet compleet. Na telefonisch overleg zou dit bezorgd worden binnen een kwartier. Na een half uur nogmaals gebeld. Bij aflevering werden er wel excuses gemaakt, maar de miniloempia's waren niet heel warm meer.

Reactie van Restaurant Ming:Jammer dat dit zo is gelopen, ik heb u een mailtje gestuurd

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren prima kwaliteit.

Reactie van Restaurant Ming:Dankjewel voor de leuke reactie!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was klaar toen ik het kwam halen en het eten was lekker en goed warm!

Reactie van Restaurant Ming:Gelukkig heeft het eten goed gesmaakt!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker allemaal en snel bezorgd

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt en fijn dat het heeft gesmaakt

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige website

Reactie van Restaurant Ming:Gelukkig!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, makkelijk te bestellen online en het eten is op tijd klaar.

Reactie van Restaurant Ming:Van deze reactie worden we blij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, maar alles was lauw, erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

Reactie van Restaurant Ming:fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en lekker en meer dan genoeg! Alleen heb 2 eu extra betaald voor bami/nasi en kregen alleen maar bami helaas.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, ik kreeg ditmaal wel alle relevante notificaties op tijd. Bezorging vond op het voorspelde tijdstip plaats. Het eten was goed zoals verwacht. Enige minpuntje was dat de loempia niet erg warm was.

Reactie van Restaurant Ming:Fijn dat het alsnog heeft gesmaakt, we nemen u kritiek mee en gaan hier wat aan doen! bedankt!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging heerlijk gegeten

Reactie van Restaurant Ming:Blij om te horen dat het voorspoedig is gelopen en het eten heeft gesmaakt

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

Reactie van Restaurant Ming:fijn om te horen en hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Reactie van Restaurant Ming:super fijn om te horen!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bedankt voor het eten. Was heerlijk Gr.

Reactie van Restaurant Ming:u bedankt dat u voor ons heeft gekozen en wat goed om te horen dat het heeft gesmaakt!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoende en lekker eten en snelle bezorging.

Reactie van Restaurant Ming:Fijn dat u heeft genoten

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker maar ipv bami speciaal waar we extra voor moesten betalen, kregen we een bakje mihoen

Reactie van Restaurant Ming:dit hebben we vast per ongelijk over het hoofd gezien. volgende keer kunt u even bellen en dan komen we vast gezamelijk wel op een oplossing! ik hoop dat u eten voor als nog wel heeft gesmaakt.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en het eten was snel klaar en was ook heerlijk van smaak. We zullen hier zeker weer een bestelling plaatsen.

Reactie van Restaurant Ming:Fijn om te horen dat het u heeft gesmaakt, en hopelijk tot ziens!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super zo als altijd.

Reactie van Restaurant Ming:Super fijn om dit te horen!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt al jaren goed , nooit iets mis eigenlijk . Dus top

Reactie van Restaurant Ming:wat fijn om dit te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bami zat geen smaak aan, de extra's die we hadden besteld wel

Reactie van Restaurant Ming:wat vervelend om te horen, we nemen u kritiek mee in ons bedrijf, ik hoop dat u als nog heeft genoten van u eten! en bedankt!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

prima, lekker gegeten!

Reactie van Restaurant Ming:super!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en prima maaltijd

Reactie van Restaurant Ming:Fijn om te horen!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten en bezorging binnen geplande tijd. Prima!!

Reactie van Restaurant Ming:Super bedankt voor u leuke reactie!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uiteraard prima alleen De bezorging kwam pas 1uur later. Dit zijn we niet gewend De volgende keer haal ik het weer op.

Reactie van Restaurant Ming:dit is erg vervelend om te horen! hopelijk heeft u nog wel lekker kunnen genieten van u eten!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom op tijd en heerlijk eten. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Reactie van Restaurant Ming:wat fijn dat u zo'n goede ervaring heeft ervaren bij ons, bedankt voor u leuke reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent!!!

Reactie van Restaurant Ming:fijn om te horen!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Geen wachttijd. Vriendelijk personeel.

Reactie van Restaurant Ming:bedankt voor u leuke reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en wat ook fijn is, is dat er op de afgesproken tijd bezorgd wordt๐Ÿ‘๐Ÿป

Reactie van Restaurant Ming:wat een super bericht om te horen! Bedankt!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super gegeten en snel bezorgd

Reactie van Restaurant Ming: Super bedankt!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, erg jammer dat voor de 2x op rij de bestelling niet compleet was. Dit keer ontbrak de bestelde kroepoek

Reactie van Restaurant Ming:Wat vervelend dat de kroepoek ontbrak. Wij hebben u een email gestuurd!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En duidelijke tijdsindicatie tav bezorgen.

Reactie van Restaurant Ming:Dankjewel voor je positieve bericht en hopelijk tot snel!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 17.15 Verwachtte bezorgtijd om 17.45 Werkelijke bezorgtijd om 17.35 Prima voor elkaar dus! En het was weer heerlijk. Had opmerking er bij geplaatst om een gerecht iets aan te passen en dit was helemaal naar wens. Bedankt

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor je lovende beoordeling en we zien je graag snel weer terug

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, niks mis mee

Reactie van Restaurant Ming:Dank u wel en graag tot ziens!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker! Bedankt!

Reactie van Restaurant Ming:U ook bedankt en graag tot snel!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag besteld! Zoals altijd weer overheerlijk!

Reactie van Restaurant Ming:Wat fijn om te lezen dat u ervan genoten heeft, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak, op tijd bezorgd.

Reactie van Restaurant Ming:Dank u voor uw positieve bericht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er goed uit, goede service

Reactie van Restaurant Ming:Dank je voor je bestelling en graag tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant Ming:Dank u wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: UITSTEKEND!

Reactie van Restaurant Ming:Wat een mooie woorden dank u wel!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk altijd lekker

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot gauw!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en voor ons heel erg veel

Reactie van Restaurant Ming:Beter teveel dan te weinig haha! Bedankt en tot ziens

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke super loempia gegeten, in Heerenveen zit geen restaurant die zulke lekkere loempia's heeft, rijd er graag voor naar Wolvega. Echt heel bijzonder.

Reactie van Restaurant Ming:Wat ontzettend leuk om te horen dat u onze loempia's zo lekker vind! Bedankt voor het mooie bericht en graag tot snel

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit van de gerechten. Goede service bij het afhalen. Vooral het grote gemak bij vooraf betalen via I-deal. Top !

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor uw positieve reactie op ons nieuwe bestelsysteem. We zien u graag weer!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima! Ik heb alleen een uur buiten in de kou moeten staan wachten voor mijn bestelling klaar was.

Reactie van Restaurant Ming:Onze excuses. Op Moederdag was het ongekend druk waardoor u langer heeft moeten wachten dan u gewend bent. Gelukkig heeft het wel gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk top ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van Restaurant Ming:Dank u wel!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant Ming:Dank u!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om zo je eten te bestellen! We misten helaas de mini loempiaatjes... die we wel besteld en betaald hebben

Reactie van Restaurant Ming:Wat vervelend, onze excuses. Graag bieden wij u bij de volgende bestelling alsnog de mini loempia's aan! Bedankt voor je bericht.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uitkomst dat bezorging ingevoerd is, heerlijk gegeten en -zoals gebruikelijk- heel goede kwaliteit.

Reactie van Restaurant Ming:Heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd! Heerlijk gegeten!! :->

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor de lovende woorden en hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties (2x van gegeten) Bezorging zou ongeveer 3 kwartier duren maar het was er al binnen 25min, super! Echt een aanrader

Reactie van Restaurant Ming:~Bedankt voor je positieve reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt en hopelijk tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Redelijke kwaliteit. Pangang was droog. Foejong hai flauw van smaak

Reactie van Restaurant Ming:We hebben zowel over de Foe Yong Hai als de Babi Pangang geen klachten gekregen, misschien is er iets misgegaan? We hopen dat u het nog een kans wilt geven, uiteraard kunt u ook aangeven als u een gerecht bijvoorbeeld minder pittig of juist pittiger wilt, we zien u graag weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgt. Mag van mij altijd wel zo blijfen de bezorgdienst.

Reactie van Restaurant Ming:Bedankt voor je positieve reactie, en hopelijk tot gauw!